DRAMA U DOLJEVCU: Pijan držao BOMBU u rukama i PRETIO da će je baciti, reagovala policija

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 17:27

DRAMA U DOLJEVCU: Pijan držao BOMBU u rukama i PRETIO da će je baciti, reagovala policija

Lice koje je izvršilac ovog krivičnog dela bilo je pod dejstvom alkohola.

Pripadnici niške Kriminalističke policije, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su jedno lice iz okoline Doljevca, zbog sumnje da je sinoć, na ulici u okolini Doljevca, pod dejstvom alkohola, pretio jednoj prolaznici da će baciti bombu, držeći je u ruci.

Policija je od osumnjičenog oduzela bombu i uhapsila ga.

On se sumnjiči da je izvršio krivična >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenom licu je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu, saopštila je niška policija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.