DRAMA U BEOGRADU Pljušte dojave o bombama - roditeljima javljeno da u ove škole ne dovode decu, MUP na terenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 08:16

DRAMA U BEOGRADU Pljušte dojave o bombama - roditeljima javljeno da u ove škole ne dovode decu, MUP na terenu

Posle ovakvih dojava, MUP obavezno upućuje specijalno obučene KD ekipe sa psima da prekontrolišu objekat.

Roditeljima đaka u najmanje tri beogradske škole - u samom centru Beograda i na Vidikovcu jutros je, pre 7 časova, javljeno da decu ne dovode u prvu smenu zbog anonimnih dojava o bombama.

Reč je o osnovnim školama Branko Ćopić na Vidikovcu i Starina Novak u Knez Danilovoj, u samom centru Beograda.

U međuvremenu je javljeno i da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dojava o bombi stigla i u OŠ Drinka Pavlović, u Kosovskoj ulici, u centru Beograda ispod Skupštine.

Roditeljima je poručeno da decu u prvu smenu ne dovode a da će za popodnevnu smenu biti javljeno da li da deca dođu ili ne.

Podsetimo, prošle godine u Beogradu je u nekoliko navrata bilo dojavljivano da je u brojnim osnovnim i srednjim školama navodno postavljena bomba, a svaka dojava se ispostavila kao lažna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DRAMA U BEOGRADSKOJ ŠKOLI: Roditeljima javljeno da ne dovode decu - dojava o BOMBI

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023

Kontradiverziona ekipa MUP-a je već na terenu...U Osnovnu školu "Drinka Pavlović" jutros je stigla informacija da je postavljena bomba...Nadležni su odmah pozvali policiju koja je na terenu...Roditelje dece koja pohađaju nastavu jutros je dočekala poruka da ne dovode decu na nastavu jer postoji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.