DRAMA U BARU: Za nepunih sat vremena sedam osoba spaseno iz talasa

Izvor: RTV Pink, 28.Jul.2019, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U BARU: Za nepunih sat vremena sedam osoba spaseno iz talasa

Za nepunih sat vremena službenici Uprave pomorske bezbednosti i pogranične policije u Baru iz morskih talasa su spasili sedam osoba, navodi jedro.bar.

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spasili sedam osoba iz talasa mora

Izvor: Danas, 28.Jul.2019

Službenici Uprave pomorske sigurnosti i pogranične policije u Baru iz talasa mora su spasili sedam osoba za nepunih sat vremena, javlja RTCG. Članak Spasili sedam osoba iz talasa mora se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Bar: Za sat vremena sedmoro spašenih iz morskih talasa

Izvor: Radio 021, 28.Jul.2019

Za nepunih sat vremena, službenici Uprave pomorske bezbednosti i pogranične policije u Baru iz morskih talasa su spasili sedam osoba, navodi Jedro.bar...Navodi se da je dvoje mladih spaseno kod lukobrana u Baru danas oko 15.15 časova, a pola sata ranije četvoro adolescenata u Sutomoru i muškarac...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.