DRAMA U AMERICI: Srušio se krov škole, ima povređene dece (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 23:00

DRAMA U AMERICI: Srušio se krov škole, ima povređene dece (VIDEO)

Poznat uzrok urušavanja dela zgrade

Najmanje 12 osoba, uključujući devetoro dece, povređeno je danas kada se delimično srušio krov na školi u Floridi, javljaju svetski mediji

Kako navodi Dejli Mejl, do incidenta je došlo oko 10 sati ujutru po lokalnom vremenu u školi "James S. Rickards".

Nadležni su rekli lokalnoj televiziji da je direktor škole čuo dva jaka praska, a potom je otkrio da se delimično urušio krov iznad medija centra.

Radnici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u školi i učenici su zbog incidenta evakuisani iz zgrade.

Komandant vatrogasaca u Fort Loderdejlu kazao je da je njegov tim poslao pse tragače u zgradu, kako bi bili sigurni da niko nije zatrpan pod ruševinama.

Prema prvim informacijama, do urušavanja tog dela zgrade došlo je zbog curenja vode u školi, te je to izazvalo veliku materijalnu štetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.