DRAMA NA ZVEZDARI: Muškarac se sumnjiči da je prišao policajcu i uperio mu pištolj u glavu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2021, 09:25

DRAMA NA ZVEZDARI: Muškarac se sumnjiči da je prišao policajcu i uperio mu pištolj u glavu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su B. V. (50) neposredno nakon što je, kako se sumnja, pištoljem pretio policijskom službeniku.

Osumnjičeni je sinoć oko 19.20 časova, na Zvezdari prišao policijskom službeniku koji je bio van dužnosti, a potom mu pretio pištoljem koji mu je uperio u glavu.

Nakon što se policajac legitimisao, osumnjičeni je pobegao, a policijske patrole ubrzo su ga pronašle i uhapsile. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Policija je pronašla i pištolj koji je B. V. prilikom bekstva bacio u podrum jedne zgrade na Zvezdari.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu0 prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Beograđanin policajcu van dužnosti pretio pištoljem uperenim u glavu

Izvor: Radio 021, 23.Feb.2021

B. V. (50) uhapšen je sinoć u Beogradu neposredno nakon što je, kako se sumnja, pištoljem pretio policijskom službeniku...Osumnjičeni je sinoć oko 19:20 časova na Zvezdari prišao policijskom službeniku koji je bio van dužnosti, a potom mu pretio pištoljem koji mu je uperio u glavu. Nakon...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.