DRAMA NA ŽEŽELJEVOM MOSTU U NOVOM SADU: Žena visila sa ograde, spasio je prolaznik

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020, 18:57

DRAMA NA ŽEŽELJEVOM MOSTU U NOVOM SADU: Žena visila sa ograde, spasio je prolaznik

Nije poznato da li je žena želela sebi da oduzme život ili je slučajno pala preko ograde.

Prava drama odigrala se danas oko 15 časova na sredini Žeželjevog mosta kada jedna žena umalo nije izgubila život, piše NS uživo.

Za sada nepoznata ženska osoba visila je sa ograde mosta i jedva se držala, u tom momentu je pritrčao prolaznik koji je povukao, a onda pozvao u pomoć još nekoliko osoba koje su ženu izvukle na sigurno.

Danas nešto pre 15 časova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odigrala se prava drama na sredini Žeželjevog mosta. Za sada nepoznata ženska osoba visila je sa ograde mosta i jedva se držala, u tom momentu je pritrčao prolaznik koji je povukao, a onda pozvao u pomoć još nekoliko osoba koje su ženu izvukle na sigurno.

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs) on Oct 27, 2020 at 7:11am PDT

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Žena visila sa Žeželjevog mosta, prolaznici je spasili u poslednjem momentu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2020

Danas nešto pre 15 časova odigrala se prava drama na sredini Žeželjevog mosta...Za sada nepoznata ženska osoba visila je sa ograde mosta i jedva se držala, u tom momentu je pritrčao prolaznik koji je povukao, a onda pozvao u pomoć još nekoliko osoba koje su ženu izvukle na sigurno...Nije poznato...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.