DRAMA NA ULICAMA BRISELA Ovo je trenutak kada je razjareni napadač na skuteru uzviknuo Alahu akbar (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2023, 22:54

DRAMA NA ULICAMA BRISELA Ovo je trenutak kada je razjareni napadač na skuteru uzviknuo "Alahu akbar" (VIDEO)

Užas u Briselu.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak pomahnitalog napadača, Slajema Slouma, koji je u centru Brisela otvorio vatru i ubio troje ljudi.

Kako se može videti na snimku, muškarac obučen u fluorescentno narandžastu jaknu i sa belim šlemom vozi se ulicom na skuteru i izgovora "Alahu akbar", u trenutku kada se, kako se pretpostavlja kretao ka mestu gde je i započeo krvavi masakr.

#Brussels: The killer of #bruxelles drives around >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << the city on his scooter shouting “Allah Akbar”

Everyone in the city please be very careful.#Belgium #Brussels

pic.twitter.com/MOfHOX3xde

— NewsAlerts Global (@NewsAlertsG) October 16, 2023

Podsetimo, Muškarac Slajem Sloum navodno je večeras pucao iz kalašnjikova u centru Brisela, prilikom čega su ubijena dva muškarca.

Kako javljaju tamošnji mediji, pucnji su ispaljeni oko 19.15 časova u centru belgijske prestonice. Navodi se da je muškarac prvo upucao jednu osobu u predvorju, a kasnije još dve osobe u taksiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.