DRAMA NA ERODROMU NIKOLA TESLA Avion za Minhen prizemljen zbog ptice!

Izvor: Blic, 17.Sep.2015, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA NA ERODROMU "NIKOLA TESLA" Avion za Minhen prizemljen zbog ptice!

Avion, kompanije "Lufthanza", vraćen je danas nakon poletanja na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" zbog ptice koja je uletela u motor aviona, saznaje "Blic".

Iako je avion za MInhen sa ukupno 160 putnika poleteo sa beogradskom aerodroma, vraćen je nakon desetak minuta iz bezbednosnih razloga kada je primećen problem zvani "ptica u motoru".

Avion je bezbedno sleteo na pistu.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd: Zbog ptice prinudno prizemljen avion!

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Sep.2015

BEOGRAD - Avion, kompanije "Lufthanza", vraćen je danas nakon poletanja na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" zbog ptice koja je uletjela u motor aviona, saznaje "Blic"...Iako je avion za Minhen sa ukupno 160 putnika poletio sa beogradskom aerodroma, vraćen je nakon desetak minuta iz bezbjednosnih...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.