DRAMA NA AERODROMU U SKOPLJU: Zbog dojave o bombi u avionu evakuisan makedonski predsednik

Izvor: Telegraf.rs, 24.Nov.2016, 02:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA NA AERODROMU U SKOPLJU: Zbog dojave o bombi u avionu evakuisan makedonski predsednik

Poletanje aviona Turkiš erlajnza večeras u 20.40 iz Skoplja za Istanbul zaustavljeno je zbog sumnje da se u njemu nalazi bomba.

Putnik na tom komercijanom leta bio je i predsednik Makedonije Đorđe Ivanov, koji je s državnom delegacijom trebalo preko Istanbula da odleti u posetu Madagaskaru.

Pozivajući se na policijske izbore, mediji navode da se radilo o lažnoj uzbuni pošto je u avionu pronađen mobilni uređaj bez vlasnika. Zbog te uzbune su neki letovi otkazani ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << preusmereni.

Putnicu su izvedeni iz aviona koji se spremao za let, a detaljno su ga pregledale ekipe Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave za bezbednost. Nakon pregleda aviona oko 22.00 putnicima na redovnom letu Turkiš erlansa iz Skoplja za Istanbul dozvoljeno je da ponovo uđu u avion.

Predsednik Maskedonije je, kako je prenela TV Nova, odlučio da ne putuje tim letom i da ne učestvuje na samitu Frankofonije na Madagaskaru. Avion je sa Aerodroma "Aleksandar Veliki" poleteo oko 23.00.

(Telegraf.rs/Beta)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Haos u avionu koji je prevozio Đorđa Ivanova

Izvor: Mondo, 24.Nov.2016

Iz avionu "Turkiš erlajnza", kojim je iz Skoplja za Madagaskar trebalo da leti makedonski predsednik Đorđe Ivanov, putnici su evakuisani kada je pronađen mobilni telefon za koji niko nije znao čiji je...Foto: Printscreen/YouTube Đorđe Ivanov..Evakuaciju putnika nalagala je bezbednosna procedura,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.