Izvor: Press, 22.Jan.2018, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA NA AERODROMU NIKOLA TESLA: Čovek iz čista mira razbijenom flašom sebi prerezao vrat pred zaprepašćenim putnicima?!


BEOGRAD - Na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" danas u 14.22 dogodila se prava drama kada je nepoznati muškarac iz čista mira razbijenom flašom sebi prerezao vrat naočigled šokiranih putnika.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA NA AERODROMU "NIKOLA TESLA" Muškarac pokušao da prereže sebi grkljan

Izvor: Blic, 22.Jan.2018

Muškarac je pokušao sebi da prereže vrat na Aerodromu Nikola Tesla danas oko 14.20 sati, saznaje "Blic"...- U pitanju je lakša povreda, radi se o posekotini na vratu - rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura...Povređeni muškarac prevezen je u Urgentni centar.

Nastavak na Blic...

HOROR na beogradskom aerodromu: Muškarac prerezao vrat RAZBIJENOM FLAŠOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2018

Putnici šokirani, sve se dogodilo kao na filmu..Na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" danas u 14.22 dogodila se prava drama kada je nepoznati muškarac iz čista mira razbijenom flašom sebi prerezao vrat naočigled šokiranih putnika...Pročitajte i:..Prema prvim i nezvaničnim informacijama, on...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.