DRAMA KOD VLADIMIRACA Zemlja zatrpala radnike, jedan nastradao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2023, 20:15

DRAMA KOD VLADIMIRACA Zemlja zatrpala radnike, jedan nastradao!

Nesreća se dogodila na teško pristupačnom terenu u šumi.

Jedan muškarac na koga se obrušila zemlja prilikom iskopavanja ribnjaka u mestu Krnule kod Vadimiraca je podlegao povreda, a drugi je teško povređen - potvrdili su u Policijskoj upravi u Šapcu.

Navodi se da su na mesto nesreće stigli vatrogasci spasioci, a još nema informacija da li je povređeni čovek evakuisan.

Policija još nije stigla na mesto nesreće, a očekuje se i da na lice mesta izađe i dežurni tužilac. Iz policije nisu saopštili detalje tragedije pošto treba da bude obavljen uviđaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haos kod Vladimiraca: Zemlja se obrušila na radnike; jedan preminuo, drugi spasen FOTO

Izvor: B92, 06.Nov.2023

Jedan muškarac preminuo je sinoć kada se na njega obrušila zemlja dok je zajedno sa još jednim muškarcem kod Vladimiraca, nedaleko od Šapca, iskopavao ribnjak...To je rečeno Tanjugu u Policijskoj upravi Šabac...Drugog muškarca I. P. (28) koji je, takođe, bio ispod zemlje spasioci su izvukli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.