DRAMA KOD POŽEGE: Skliznule tri cisterne sa gasom

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 13:52

DRAMA KOD POŽEGE: Skliznule tri cisterne sa gasom

Nema opasnosti po životnu sredinu i stanovništvo

Na delu barske pruge između Kalenića i Požege došlo je do iskliznuća tri cisterne natovarene gasom.

Na licu mesta su vatrogasci i pripadnici MUP Srbije, koji obezbeđuju mesto akcidenta do dolaska stručnih službi u čijem su vlasništvu cisterne, a koje će obaviti pregled Ventila.

Kako se navodi u saopštenju "Srbija kargo", nije došlo do prevrtanja cisterni i nema ospasnosti po stanovništvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i životnu sredinu.

- Kompozicija je saobraćala iz Pančeva za Čačak i u svom sastavu imala osam vagon cisterni, od kojih su iskliznule poslednje tri od lokomotive. Zajednička železnička komisija "Infrastrukture železnica Srbije" i "Srbija Kargo", se takođe nalazi na mestu vanrednog događaja i čeka dozvolu pristupa, kako bi se obavio uviđaj i utvrdio uzrok ovog akcidenta - navedeno je u saopštenju.

Na ovoj deonici pruge saobraćaj je trenutno u prekidu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.