DRAMA KOD KURŠUMLIJE: Albanci pucali na srpske policajce!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 17:20

DRAMA KOD KURŠUMLIJE: Albanci pucali na srpske policajce!

Jurnjava po šumi trajala je oko četiri sata, od 14 od 18 časova, kada su konačno Albanci napustili ovo područje.

U ataru kuršumlijskog sela Rastelica, koje je na samoj administrativnoj liniji sa Kosovom i Metohijom, grupa Albanaca iz podujevskog kraja, u nedelju je pucala na pripadnike kuršumlijske policije. Na sreću, povređenih nema.

Prema izjavama meštana, vatra iz automatskog oružja od strane Albanaca trajala je dvadesetak minuta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Kako su albanske šumokradice ušle u područje sela i krenule ilegalnu seču šume, to je prijavljeno policiji, pa je patrola izašla na teren. Kada su ih Albanci videli, počeli su da pucaju iz automatskog oružja - kaže meštanin ovog sela, koji je bio tu, kada je počela pucnjava.

Kako dodaje, bili su uporni i nikako nisu prestajali da pucaju. Prema njegovim rečima bilo je desetak albanskih traktora i sigurno dvadesetak lica.

Svakodnevno albanske šumokradice upadaju na prostor kuršumlijske opštine i kradu drva. Samo u privatnoj šumi, gde su i primećeni, za deset dana upadali su tri puta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.