DRAMA KOD ČAČKA! Buknuo požar u porodičnoj kući  - jedna osoba životno ugrožena, vatrogasci se bore sa vatrenom stihijom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 14:45

DRAMA KOD ČAČKA! Buknuo požar u porodičnoj kući - jedna osoba životno ugrožena, vatrogasci se bore sa vatrenom stihijom!

Užas u selu Gornja Ježevica

Tokom popodnevnih sati u čačanskom selu Gornja Ježevica došlo je do požara kada se zapalila porodična kuća.

Na lice mesta odmah su upućene ekipe vatrogasaca spasilaca koji pokušavaju da lokalizuju vatru.

- Ogroman plamen je zahvatio kuću, u pitanju je objekat od nekih 80 kvadrata. Jedno lice koje je bilo unutra zadobilo je povrede opasne po život, kaže za RINU jedan od očevidaca.

Tačan uzrok požara još uvek nije poznat.

Vatrogasci ulažu maksimalne napore da se vatra ne proširi dalje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ČULA SE JAKA EKSPLOZIJA, A ZATIM SE VIDEO GUST DIM" Veliki požar izbio u trospratnoj kući u Novom Pazaru, vatrogasci uspeli da lokalizuju plamen

Izvor: Blic, 02.Avg.2023

Veliki požar izbio je oko 17 sati u Novom Pazaru kada se zapalila trospratna kuća. Na lice mesta odmah su upućeni vatrogasci-spasioci koji su uspeli da lokalizuji vatru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.