DRAMA I U TRAMPOVOJ DŽORDŽIJI! Smanjila se razlika na 40.000 glasova, Bajdenovi glasovi pristižu, ima još da se broji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2020, 03:41

DRAMA I U TRAMPOVOJ DŽORDŽIJI! Smanjila se razlika na 40.000 glasova, Bajdenovi glasovi pristižu, ima još da se broji!

U Džordžiji još 149.000 neizbrojanih glasačkih listića!

Državni sekretar Džordžije Bred Rafensberger rekao je da u Džordžiji još uvek ima 149.350 neizbrojanih glasačkih listića.

Neki okruzi rekli su CNN-u da će brojanje završiti do večeras, dok se očekuje da će se glasanje u nekim produžiti i sutra.

Prema kancelariji državnog sekretara, Džordžija je u poslednja dva sata prikupila oko 36.000 glasova.

Razlika između Trampa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Bajdena sada se smanjila na ispod jedan procenat sa najnovijim podacima, uz prognoze da će Tramp sačuvati malo vođstvo.

- Službenici brojnih okruga nastavljaju da broje glasačke listiće, sa uspostavljenim jakim sigurnosnim protokolima koji štite integritet naših izbora - rekao je Rafensberger u saopštenju za novinare.

- Dugo smo očekivali - i javno rekli - da će se brojanje najverovatnije odvijati do srede veče, a možda i u četvrtak ujutro. U koraku smo da to odgovorno postignemo, osiguravajući da se čuje glas svakog birača koji ispunjava uslove. Važno je brzo delovati, ali važnije je ispraviti to - rekao je državni sekretar.

U Džordžiji je do sada prema Foks njuzu izbrojano 98 posto glasova, Tramp ima 49,8%, dok je Bajden osvojio 49%, a razlika između njih je oko 40.000 glasova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.