DRAGOLJUBOVA DECA NE ŽELE NA OČEVU SAHRANU: Porodica se odrekla pomahnitalog ubice! Užas koji je potresao Surdulicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 20:01

DRAGOLJUBOVA DECA NE ŽELE NA OČEVU SAHRANU: Porodica se odrekla pomahnitalog ubice! Užas koji je potresao Surdulicu

U obe ožalošćene kuće celog dana se okupljaju komšije i prijatelji.

Meštani Novog naselja kod Surdulice još ne mogu da dođu sebi od šoka, posle jučerašnjeg stravičnog zločina koji se dogodio usred dana nasred ulice. Dragoljub Ajdić (52) usmrtio je Safeta Sinanovića (52) i njegovu ženu Elezu Sinanović (42), a zatim presudio sebi.

Meštani Čardačišta i o jednoj i u drugoj porodici imaju samo reči hvale, a čak i najstariji među njima kažu da ne pamte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovakav zločin. U obe ožalošćene kuće okupljaju se komšije i prijatelji.

U kući ubijenih Eleze i Safeta okupljaju se rođaci i prijatelji, mnogo je suza i neverice među njima. Dok je u porodici Dragoljuba osim supruge i najbliže rodbine nema drugih ljudi, pa čak ni deca mu neće doći na sahranu.

Očekuju se da u toku dana stignu rezultati obdukcije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.