DRAGIN URUČIO PARAĆINSKOM CRVENOM KRSTU BRAŠNO

Izvor: Kurir, 03.Nov.2010, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAGIN URUČIO PARAĆINSKOM CRVENOM KRSTU BRAŠNO

PARAĆIN - Ministar poljoprivrede Saša Dragin uručio je Crvenom krstu u Paraćinu 20 tona brašna, u okviru donacije za narodne kuhinje.

- Cilj Ministarstva poljoprivrede bio je da kreira socijalno odgovornu agrarnu politiku i u tome smo uspeli, pažljivo vodeći računa o malim i nedovoljno razvijenim regionima naše zemlje - naglasio je Dragin tom prilikom.

On je istakao da država mora odgovorno da se ophodi prema onima kojima je pomoć neophodna, dodajući da je donatorstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za narodne kuhinje vrlo važno za sve građane kojima država i privreda mogu pružiti pomoć.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede do sada je u akciji nabavke brašna obezbedilo oko 700 tona za potrebe narodnih kuhinja u celoj Srbiji, podseća se u saopštenju tog ministarstva.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.