DRAGI PRIJATELJU, IZDRŽI I BORI SE: Vučić svim srcem uz Džonsona (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2020, 22:07

DRAGI PRIJATELJU, IZDRŽI I BORI SE: Vučić svim srcem uz Džonsona (FOTO)

Predsednik Srbije hrabri premijera Velike Britanije u teškim trenucima.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon što je čuo vest da je britanski premijer Boris Džonson usled komplikacija korona virusa prebačen na intenzivnu negu, uputio poruku podrške za ove teške trenutke.

- Dragi prijatelju, želim ti brz oporavak. Izdrži i bori se! Mi, tvoji prijatelji, uz tebe smo! - napisao je Vučić na svom tviter nalogu.

Драги пријатељу @BorisJohnson, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << желим ти брз опоравак!

Издржи и бори се! Ми, твоји пријатељи, уз тебе смо! pic.twitter.com/KEcXCINBtr

— Александар Вучић (@predsednikrs) April 6, 2020

Podsetimo, britanski premijer Boris Džonson hitno je prebačen na intenzivnu negu zbog komplikacija izazvanih korona virusom.

Džonson je prethodno danas izjavio da je u bolnici podvrgnut rutinskim testovima na simptome novog korona virusa, ali da je dobro raspoložen i u kontaktu sa svojim timom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.