ĐILAS, LICEMER: Ronio suze zbog Marinike, ali narod pamti kako se zapravo OPHODIO PREMA ŽENAMA! Ovaj snimak sve dokazuje

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 16:59

ĐILAS, LICEMER: Ronio suze zbog Marinike, ali narod pamti kako se zapravo OPHODIO PREMA ŽENAMA! Ovaj snimak sve dokazuje

Dragan Đilas je kabadahijski izvređao novinarku.

Licemerje samozvanog lidera prodemokratske opozicije Dragana Đilasa sve brže postaje monumentalno.

Koliko je sve što on govori, čini, a možda i misli, izmišljotina, možda i najbolje ilustruju njegove lažne suze i navodna briga za žene.

Svima je još uvek sveže u sećanju ostalo da je, nakon divljanja njegovih pristalica ispred RIK-a, ovaj glumački natruščik, počeo da plače. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Podsetimo, pošto su doživeli debakl na izborima, licemerni članovi liste "Srbija protiv nasilja", su, palicama i makazama za žicu, hteli da uđu u zgradu RIK-a, a kako nisu uspeli fizički su nasrnuli na Miladina Kovačevića člana Republičke izborne komisije.

Frustrirani jer je narod na demokratskim izborima ponovo pokazao da ih ne želi, a nemoćni jer im ni nasilan pokušaj uzurpacije vlasti nije uspeo, pripadnici Đilasove klike odlučili su se na totalni cirkus.

Marinika Tepić i Miroslav Aleksić otpočeli su, navodni, štrajk glađu, a zbog njihove "žrtve" Dragan Đilas "ronio" je suze.

Ako uzmemo u obzir da je Miki Aleksić svoj “veliki“ štrajk glađu prekinuo posle petnaestak minuta, a da je Marinika Tepić sve vreme bila na infuziji, i da, dakle, niko od njih nije zaista štrajkovao glađu, utoliko Đilasova jalova gluma deluje bizarnije.

- Naravno da ću da zaplačem, nego šta ću da radim... Zaplakaću još ko zna koliko puta u životu kad vidim situaciju koja me pogađa - poručio je tada Dragan Đilas povodom kritika zbog njegove “emotivne“ reakcije.

Tajkunskom mediju N1 je rekao da je pokazao je emocije jer "takav čin ugrožava njeno zdravlje".

Ova njegova navodna briga za zdravlje svoje saučesnice u zločinu protiv zdravog razuma možda bi i zavredela Oskara, da nije od ranije poznato koliko je Đilasu stalo do džentlmenstva i kavaljerstva. Odavno je on narod upoznao sa svojom “brigom“ prema ženama.

Svega nekoliko meseci ranije Đilasova meta bila je jedna žena. Da stvar bude gora u pitanju je bila novinarka.

Bahat kakav jeste, a očito nenaviknut da mu postavljaju pitanja koja mu ne odgovaraju, lider Stranke Slobode i pravde, poneo se bahato i izrazito grubo prema voditeljki jutarnjeg programa televizije Nova S, Neveni Madžarević.

Naime, Đilas se gostujući u pomenutom programu osvrnuo na prethodno gostovanje košarkaškog trenera Duška Vujoševića, koji je u svom nedavnom izlaganju rekao da je Dragan Đilas vlasnik televizije Nova S. Sve to se Draganu Đilasu izgleda nije dopalo, pa je svoje gostovanje iskoristio da napadne ženu koja je samo radila svoj posao.

Očigledno, naviknut da kroji medije po svojoj volji, bez ikakvog osećaja za pristojnost ili brigu za drugu osobu, Đilas je Madžarevićevoj uputio oštre reči.

- Zameram Vama jer niste demantovali Duška Vujoševića da sam vlasnik televizije na kojoj radite! Kako to možete da dozvolite?! Znate li ko je vlasnik televizije na kojoj radite – grubo je napao Đilas.

Potom je udario i na profesionalnost novinarke.

- Zašto se ne spremite za emisiju, a ne da ja pišem demanti? Vaša pitanja su meni neverovatna! Ja zaista ne mogu da odgovaram na ta Vaša pitanja. Zašto stalno insistirate na njima?!

Sada ga nije bilo briga što je u pitanju žena, i što ovakvim bahaćenjem možda ugrožava i njeno psihički i fizičko zdravlje.

SRAMAN ODNOS DRAGANA ĐILASA PREMA VODITELJKI NOVE S!

Zašto urednici i novinari N1 i Nove S ćute na ovakvo ponašanje Dragana Đilasa prema svojoj koleginici? Zašto ćute NUNS i UNS? Žena samo što nije zaplakala pred kamerama!

Đilas: "Zameram Vama jer niste demantovali Duška… pic.twitter.com/l93Mv1Ckpj

— Detektor laži (@LaziDetektor) July 26, 2023

Selektivna briga Dragana Đilasa samo pokazuje koliko te brige uopšte i nema. Sve je kod njega lažno.

Naročito suze.

Podsetimo, kao što mu ovo nije prvu put da u javnosti vređa ljude koji obavljaju svoju dužnost, tako mu nije ni prvi put da, navodno, zaplače pred kamerama.

Prošli put kada je tako plakao za kamere, njegovu igru razotkrio je Čedomir Jovanović rekavši da je "Đilas plakao na jedno oko“.

Gostujući u emisiji Hit tvit Jovanović  je primetio da je to što je Đilas izveo pred medijima jeftina gluma.

- Nemojte da plačete na jedno oko, Đilas je plakao na jedno oko… Meni ovo ne izgleda kao želja da zaštiti porodicu, kad se neko iskrivi i čeka da mu neko kaže "Može" pa da počneš da plačeš. Kako se zove kad neko počinje da plače na znak? To je šmira, tako se zove ta gluma - rekao je Jovanović.

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.