DRAGAN JOVANOVIĆ O POVLAČENjU IZ POZORIŠTA: Idem sa scene da sačuvam zdravlje

Izvor: Večernje novosti, 06.Mar.2018, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAGAN JOVANOVIĆ O POVLAČENjU IZ POZORIŠTA: Idem sa scene da sačuvam zdravlje

Poznati glumac Dragan Jovanović o najavljenom povlačenju sa scene IGRAČ je povređen, traži se zamena. Ovako je, za "Novosti", duhovito, u svom stilu, prokomentarisao poznati glumac Dragan Gagi Jovanović vest da se povlači iz glume zbog diskus hernije. Iz zdravstvenih razloga, zbog problema sa leđima, Jovanović je najavio da će se na leto, na kraju pozorišne sezone povući sa scene, jer sve teže izdržava višesatna stajanja na bini. Neće, međutim, odbiti eventualne >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << uloge na filmu i televiziji.PROČITAJTE JOŠ - Dragan Jovanović se povlači iz glume zbog bolesti! Na pitanje da li je njegov odlazak iz pozorišta trajan ili privremen, Gagi za naš list odgovara: - Nadam se da ću se vratiti na scenu. Ali, sad mi je neophodna pauza da se posvetim svom zdravlju. Priznao nam je da je zatečen ogromnim interesovanjem publike za njegovo zdravlje, ali pre "dobrovoljne pauze" očekuje ga još mnogo rasprodatih sala. - Trenutno se odmaram, spremam se za predstavu - kazao nam je Jovanović, koga publika već večeras može gledati u vodvilju "Hotel 'Slobodan promet'", na sceni Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Do kraja marta Jovanovića očekuje nekoliko rasprodatih predstava - "Dobrodošli u Srbiju" (9. i 13. marta u Zvezdara teatru) i "Čikaške perverzije" (10. marta u Sava centru).

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Dragan Jovanović: Nadam se da ću se vratiti na scenu

Izvor: Story, 07.Mar.2018, 11:15

– Igrač je povređen, traži se zamena – ovako je, za “Novosti”, duhovito, u svom stilu, prokomentarisao poznati glumac Dragan Gagi Jovanović vest da se povlači iz glume zbog diskus hernije. Iz zdravstvenih razloga, zbog problema sa leđima, Jovanović je najavio da će se na leto, na kraju...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.