DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ IZAŠAO IZ ZATVORA: Najveći fan ga je sačekao ispred - sad je sve jasno! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 14:14

DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ IZAŠAO IZ ZATVORA: Najveći fan ga je sačekao ispred - sad je sve jasno! (FOTO)

Marija je rekla da je kaznu platila na svoju inicijativu, bez prethodnog dogovora sa suprugom, jer više nije mogla da brine za njegovo zdravlje, koje je i pre njegovog odlaska u zatvor bilo narušeno.

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević izašao je iz Okružnog zatvora u Beogradu nakon što je njegova nevenčana supruga samoinicijativno platila kaznu od 200.000 dinara po presudi Drugog osnovnog suda u Beogradu za krivično delo uvrede na osnovu tužbe Jugoslava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ćosića.

Vučićevića su ispred Okružnog zatvora sačekali supruga Marija i najstariji sin Vukašin.

Marija Đurišić, nevenčana supruga glavnog urednika Informera, Dragana J. Vučićevića, uplatila je novčanu kaznu od 200.000 dinara po presudi Drugog osnovnog suda u Beogradu za krivično delo uvrede na osnovu tužbe Jugoslava Ćosića.

Meni je Vučko izričito zabranio da ja to platim. Međutim, on je čovek koji ima određene zdravstvene probleme, koji štrajkuje glađu, koji je kod kuće ostavio šestoro dece, uz to i bebu od osam meseci, koja nijednom nije spavala bez njega sve ovo vreme - rekla je Marija Đurišić.

- Ja prosto ne mogu da dozvolim da on sebe na taj način uništi, da uništi svoju decu, i da mu se, na kraju krajeva, nešto desi. Ja nisam mogla da dozvolim da njegova deca odrastaju bez oca. On će se, verovatno, jako ljutiti na mene, ali to ću ja s njim rešiti - poručila je Vučićevićeva supruga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučićević po izlasku iz zatvora: “Nastavljam borbu, ostajem pri svoja dva zahteva!”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Apr.2023

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević izašao je iz Okružnog zatvora u Beogradu nakon što je njegova nevenčana supruga samoinicijativno platila kaznu od 200.000 dinara po sramnoj presudi Drugog osnovnog suda u Beogradu za krivično delo uvrede na osnovu tužbe Jugoslava Ćosića. Prilikom...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.