DPS NE PRESTAJE DA SE BRUKA! Čoveka koji muslimanki nije dao da se kupa pokušali da povežu sa litijašima, kad ono - MILOV ČOVEK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2023, 20:31

DPS NE PRESTAJE DA SE BRUKA! Čoveka koji muslimanki nije dao da se kupa pokušali da povežu sa "litijašima", kad ono - MILOV ČOVEK!

Skandal na plaži u Utjehi povezan sa DPS-om.

Defintivno, DPS nije što je bio kada im se desi da dižu graju, taguju ambasade oko skandala za koji se ispostavi da ga je izazvao njihov član, konstatovao je filozof Stefan Đukić na Tviteru.

– Nekad su vala znali cijelo članstvo – naveo je on.

Definitivno DPS nije što je bio kada im se desi da dižu graju, taguju ambasade oko skandala za koji se ispostavi da ga je izazvao njihov član. Nekad su vala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znali cijelo članstvo.

— Gerald Bostock (@DjukicStefan) August 7, 2023

Podsetimo, DPS-ovi funkcioneri i reis Islamske zajednice Rifat Fejzić digli su hajku nakon što je zakupac plaže Rocky beach u Utjehi u Baru, oterao porodicu iz Sandžaka sa plaže zbog maloletne devojke koja nosi burkini.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Oni su brže – bolje za nemili incident optužili političke subjekte koji su 30. avgusta 2020. razvlastili DPS i njegove satelite. Međutim, kasnije se ispostavilo da je vlasnik plaže simpatizer i član DPS-a i aktivni sudionik komitskih protesta na kojima su Montenegrini i muslimani – Bošnjaci „branili dostojanstvo“ Crne Gore.

Lično poznajem porodicu Agović, koja je imala neprijatnosti na plaži u Baru. Valjda je u "oslobodjenoj" Crnoj Gori legalno i legitimno mrziti muslimane. U Belgiji se moze živjeti i poštovati različitost u ovoj Crnoj Gori valjda ne.@VladaCG jeste li na pravom putu?

— Rifat Fejzic (@RifatFejzic) August 7, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.