DOŽIVOTNA ROBIJA ZA MONSTRUMA IZ NOVOG SADA? Ženi smrskao glavu, pa joj bušilicom izbušio lobanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 18:20

DOŽIVOTNA ROBIJA ZA MONSTRUMA IZ NOVOG SADA? Ženi smrskao glavu, pa joj bušilicom izbušio lobanju

Posle zločina pokušao da se ubije
Muškarac koji je 11. marta svirepo ubio svoju suprugu, a potom pokušao da se ubije skokom sa mosta, osim bušilicom udario je suprugu i tupim predmetom, saznaju mediji iz dobro obaveštenog izvora bliskog istrazi.
Naime istraga je navodno pokazala da osim povreda nanesenih bušilicom žena ima povrede nanete tupim predmetom, pa se pretpostavlja da ju je ubica udarao po glavi. Postoje indicije da bi ovi udarci mogli biti oni koji su zapravo bili smrtonosni, i da postoji mogućnost da je nakon udarca bušilicom žena još uvek bila živa, te da je ubica hteo da bude siguran da ju je ubio.
Inače ubica se trenutno nalazi u pritvoru, a za delo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.