DOŽIVOTNA ROBIJA ZA MAJKU MONSTRUMA: Ostavila dete da umre od gladi, jednogodišnja devojčica pronađena MRTVA u JEZIVOM STANJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 21:50

DOŽIVOTNA ROBIJA ZA MAJKU MONSTRUMA: Ostavila dete da umre od gladi, jednogodišnja devojčica pronađena MRTVA u JEZIVOM STANJU

Majka navodi da su joj "Bog i ćerka oprostili".
Kristel Kandelario (32), majka iz Ohaja koja je ostavila svoju ćerku staru 16 meseci samu kod kuće na deset dana, osuđena je na doživotnu robiju bez mogućnosti kaucije.
Njena ćerka, Džejlin, umrla je od gladi i dehidratacije nakon što je ostavljena sama kod kuće, dok je njena majka bila na odmoru u Porto Riku.
Džejlin na dan svoje smrti nije imala ni punih šest kilograma, a majka je prošlog meseca proglašena krivom po jednoj tački teškog ubistva i jednog tački ugrožavanja života deteta.
Sudija je istakao da osuđuje Kristel da umre u zatvoru, kao što je ona osudila svoju ćerku, sa tim da je razlika...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.