DOŽIVOTNA KAZNA Javnost ogorčena zbog policajke koja je navodno odala Neziminu lokaciju - upućene joj jezive pretnje

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2023, 22:29

"DOŽIVOTNA KAZNA" Javnost ogorčena zbog policajke koja je navodno odala Neziminu lokaciju - upućene joj jezive pretnje

Salva uvreda na račun policajke koja je navodno odala gde se krije Nezima.

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona proverava navode da li je policijska službenica otkrila trostrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću lokaciju gde se nalazi njegova nevenčana supruga Nizama Hećimović.

Zbog navoda članova porodice ubijene Nizame Hećimović, obelodanjeno je ime policajke za koju se sumnjiči da je odala lokaciju.

Iako ništa nije dokazano ni saopšteno iz policije, osim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da istražuju tu mogućnost, javnost je ogorčena zbog čitavog događaja, i na društvenim mrežama pomenutoj policajki upućuju jezive pretnje.

- Spavaš li mirno? Da li si sada srećna? Žena si! Kako si mogla?! Da li možeš mirno nastaviti da živiš kada znaš šta si uradila i čemu si uzrok?! Ništa nisi bolja od dotičnog. Ti nisi ni za žaljenje! Treba ti suditi za učestvovanje u ubistvu. Vidiš ja te nisam ni jednog trena vređala jer si probila dno i mimo dna. Nadam se da će kazna Božja stići - navodi jedna korisnica.

- Ubila si majku malog nedužnog stvorenja - navodi druga korisnica.

- Doživotna kazna! Daboga nikada ne zaspala mirno - glasi jedna od mnogih poruka.

Pomahnitali Nermin Sulejmanović, podsetimo, tokom krvavog pohoda usmrtio je u petak tri osobe. Ubistvo nevenčane supruge Nizame Hećimović  prenosio je uživo na Instagramu. Svoj krvavi pohod je nastavio na ulicama Gradačca gde je ubio oca i sina, turske državljanje.

Sulejmanović je ranio i policajca i to ispred policijske stanice u Gradačcu i jednog građanina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.