DOŽIVELI OPAKU NEPRIJATNOST! Prodavac stana im iznajmio mesto za boravak, pa odbio da se iseli, a onda je nastao HAOS

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2020, 22:33

DOŽIVELI OPAKU NEPRIJATNOST! Prodavac stana im iznajmio mesto za boravak, pa odbio da se iseli, a onda je nastao HAOS

Stanar koji je odlučio da ostane anoniman opisao je kako se sve dogodilo.

Nesvakidašnja i zastrašujuća situacija dogodila se stanarima jedne kuće u Velikoj Britaniji. Naime, oni tvrde da agent za nekretnine živi u kući koju im je iznajmio.

Priču su podelili na Reditovom forumu Ask UK gde su potražili savet kako se nositi s bizarnom situacijom.

Agent je najavio da želi da pregleda kuću u koju su se nedavno uselili kako bi se uverio da je sve u redu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stanari su ga ostavili da radi svoj posao, pretpostavljajući da će kasnije napustiti kuću. Međutim, nakon nekoliko sati videli su da je ostalo upaljeno svetlo u jednoj sobi od koje oni nemaju ključ pa su poslali poruku agentu da se vrati i ugasi svetlo.

Međutim, tu stvari postaju čudne. Agent im je napisao da je on još uvek u kući.

- Suočili smo se s njim i on je počeo je da laže kako ima pravo tu da živi jer je platio depozit. Kontaktirali smo vlasnike kuće i oni su nam rekli da to nije istina, napisao je izbezumljeni stanar na Reditu.

Kažu kako je agent na kraju otišao i predao ključeve vlasnicima, ali misle da može da se vratiti i da ima kopiju ključa.

- Doneo sam merdevine i pogledao kroz prozor, sve su mu stvari još uvek tu; ustajali kroasan, odeća, alkohol, proizvodi za negu i nešto što uznemirujuće izgleda poput mesa - kazao je.

Završili su objavu dodavši da su pozvali policiju, ali da slučaj izgleda dosta teži nego što se na početku činilo. Zatražili su savet korisnika Redita, ali ono što je većina poručila je da prodaju scenario ovog događaja po kojem bi se snimio odličan horor film.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.