DOVOLJNA JEDNA ŠIBICA DA SE ZAPALI I DA SVE KRENE U NEŽELJENOM PRAVCU! Upozorenje ministra odbrane: Dugo traje taj pogrom...

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2022, 10:03

DOVOLJNA JEDNA ŠIBICA DA SE ZAPALI I DA SVE KRENE U NEŽELJENOM PRAVCU! Upozorenje ministra odbrane: Dugo traje taj pogrom...

Ministar odbrane Republike Srbije Miloš Vučević, gost je jutarnjeg programa TV Prve.

Ministar odbrane Srbije izjavio da je atmosfera na KiM toliko zapaljiva i napeta da je dovoljna jedna šibica da se zapali sve i krene u neželjenom pravcu.

- To ne treba da nas čudi jer Priština sve vreme povlači niz poteza usmerenih na destabilizaciju situacije, ni jedan zaključen dogovor se ne usvaja. Plus, to je jasna poruka Srbima da su nepoželjni i to ne treba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uvijati u celofan - rekao je Miloš Vučević, gostujući u Jutarnjem programu TV Prve.

Prema njegovim rečima, jasno je da je cilj privremenih prištinskih institucija da se KiM očisti i od ono malo Srba što je ostalo.

- Jako je teško kontrolisati situaciju, ljudi su naelektrirasni, dugo traje taj pogrom, obesmišljavanje svakog dijaloga - dodao je Vučević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ministar Vučević o atmosferi na KiM: "Dovoljna je jedna šibica da se sve zapali i krene u neželjnom pravcu"

Izvor: 24sedam.rs, 07.Dec.2022

Jasno je da je cilj privremenih prištinskih institucija da se KiM očisti i od ono malo Srba što je ostalo, kaže Vučević

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.