DOŠLO VREME DA STANU NA LUDI KAMEN Venčanje Divne i Marka u Zadruzi po tradicionalnim srpskim običajima

Izvor: Blic, 05.Nov.2017, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOŠLO VREME DA STANU NA "LUDI KAMEN" Venčanje Divne i Marka u "Zadruzi" po tradicionalnim srpskim običajima

Nakon gotovo mesec dana odlaganja, poznati rijaliti par odlučio je da ozvaniči njihovu ljubav, a do danas su živeli u vanbračnoj zajednici.

Na svabi Divne i Marka Milovanovića pevaće četiri pevača: Snežana Đurišić, Marko Bulat, Jelena Kostov i Sloba Đurković, a u 15 časova učesnicima rijalitija "Zadruga" stiglo je obaveštenje.

- Vreme je da svadba počne. Pre svega je važno bitno je da proverite da li mlada ima sve po običajima - nešto plavo i nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tuđe i nešto staro. Treba otkupiti mladu, a kada mlada izađe iz hotelske sobe, mlada treba da povede kolo. Nakon ceremonije venčanja, Marko i Divna bi trebalo da odigraju prvi ples. Kada se sve završi, svi svatovi mogu da dođu u belu kuću gde će biti organizovan svečani ručak - pisalo je u pismu.

Dugo se čekao sam početak svadbene ceremonije, a učesnici su se za ovu priliku doterali kao nikada do sad. Nije izostalo ni kićenje muzike, kako nalaže tradicija.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.