DOŠLO JE DO JAKE EKSPLOZIJE, NEKI DELOVI GRADA BEZ STRUJE I VODE: I dalje kritično u zoni važnog infrastrukturnog objekta

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2023, 16:23

DOŠLO JE DO JAKE EKSPLOZIJE, NEKI DELOVI GRADA BEZ STRUJE I VODE: I dalje kritično u zoni važnog infrastrukturnog objekta

Rusija je izvela napad na Herson nakon čega je došlo do snažne eksplozije.

Rusija je izvela napade iz vazduha na Herson, a gađana je oblast u blizini kritičnog infrastrukturnog objekta, saopštio je danas načelnik gradske uprave Roman Mročko.

Naveo je da su ruske snage u razmaku od 30 minuta izvele vazdušne napade avionima SU-34, u zoni kritičnog infrastrukturnog objekta u Hersonu, prenose agencije.

Prethodno su gradske vlasti saopštile da je u Hersonu došlo do jake eksplozije, zbog čega pojedini delovi grada nemaju struju i vodu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.