DOŠLI SMO DO STANA GDE JE NOA SVIREPO UBIJENA! Prizor na kraju mračnog hodnika ledi krv u žilama (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 22:26

DOŠLI SMO DO STANA GDE JE NOA SVIREPO UBIJENA! Prizor na kraju mračnog hodnika ledi krv u žilama (VIDEO)

Nakon intenzivnih napora, uspeli smo da uđemo u zgradu, iako su komšije odbijale da nas puste.

Adresa Cara Lazara 11 u samom centru Beograda više nikad neće biti ista.

Naizgled prelepa zgrada u najstrožem centru grada krije dvorište prepuno stanova, a jedan od njih bio je i stan u kome je Noa tragično izgubila svoj život.

Naš reporter je, posle velikog napora, uspeo da se infiltrira u zgradu i pronađe stan u kome se desio gnusan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zločin, koji je raskrinkan danas u popodnevnim časovima.

Ispred stana stoji jedan kauč, na kom je Noa verovatno sedela u nekom trenutku, njega nadležne službe nisu odnele sa sobom.

Na vratima je zalepljeno policijsko upozorenje.

- Upozoravaju se sva zainteresovana lica da je ovaj stan zapečaćen od strane pripadnika policije PU za grad Beograd, UKP - Odeljenje za uviđajno-operativne poslove i da se isti ne sme otvoriti bez odobrenja pomenute službe. - navodi se u upozorenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.