DOŠLA SAM DA VIDIM LICE ŽENE KOJA MI JE UBILA OCA Osumnjičeni za ubistvo u Doboju sa lisicama na rukama dovedeni u Tužilaštvo (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2024, 20:49

"DOŠLA SAM DA VIDIM LICE ŽENE KOJA MI JE UBILA OCA" Osumnjičeni za ubistvo u Doboju sa lisicama na rukama dovedeni u Tužilaštvo (FOTO/VIDEO)

Policija i dalje traga za nožem kojim je ubistvo izvršeno.

U nadležnost Okružnog javnog tužilaštva večeras su predati žena i muškarac, koji se sumnjiče za krivično djelo teško ubistvo muškarca Saše Kulišića iz Doboja.

Načelnik Policijske uprave Slobodan Radinković rekao je tokom današnje vanredne konferencije za novinare da se kao motiv ubistva navodi ljubavna veza osumnjičenih, ali da će istragom biti utvrđeno da li tu ima koristoljublja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i drugih razloga.

Prve fotografije uhapšenih možete pogledati OVDE

Podsećamo, telo Kulišića pronađeno je u utorak u šumi u dobojskom izletištu.

Na licu mesta bila je i jedna od kćerki ubijenog Kulišića, koja je kazala da je došla samo da vidi lice žene koja je ubila njenog oca.

On je bio zavezan za drvo, a oči i usta su mu bili oblepljeni selotejp trakom, a pretpostavlja se da mu je supruga nanela tri uboda nožem u predelu abdomena, nakon čega je preminuo.

Izvor: Srbija Danas/atvbl.rs/Nezavisne novine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.