DOŠAO SA ODMORA POSLE DVE NEDELJE, PA U KUĆI ZATEKAO HOROR: U krevetu ga čekao JEZIV PRIZOR, hitno je pozvao policiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2021, 08:13

DOŠAO SA ODMORA POSLE DVE NEDELJE, PA U KUĆI ZATEKAO HOROR: U krevetu ga čekao JEZIV PRIZOR, hitno je pozvao policiju

Stanovnik Korpus Kristija u Teksasu, koji nije imenovan, ostao je šokiran kada se vratio sa poslovnog puta i zatekao jeziv prizor u svojoj kući.

Muškarac iz Korpus Kristija u Teksasu bio je odsutan od kuće nekoliko sedmica, pre nego što se vratio i pronašao telo nepoznate ženske osobe koje je ležalo u njegovom krevetu u spavaćoj sobi.

Stanovnik Korpus Kristija u Teksasu, koji nije imenovan, ostao je šokiran kada se vratio sa odmora i zatekao jeziv prizor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u svojoj kući.

Čim se malo smirio, momentalno je pozvao policiju.

Patolozi tek treba da utvrde uzrok smrti.

On Wednesday, May 26 around 1:55 a.m., Corpus Christi police officers responded to the 4800 block of Alameda where they found a woman's dead body. https://t.co/IHgJm3rbVS

— KIII 3 News (@kiii3news) June 2, 2021

Policija Korpus Kristija rekla je da je prerano reći da li je reč o ubistvu ili je žena umrla prirodnom smrću.

Ranije ove nedelje pronađeno je još jedno telo nedaleko od Korpusa Kristija u Hjustonu.

Vlasnik kuće otkrio je leš muškarca u jarku nakon što njegov pas nije prestajao da laje.

- Osim čudnog položaja tela i lokacije, trenutno ne vidimo nikakve znakove nasilne smrti - izjavila je policijska stanica iz Korpus Kristija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.