DOSAD NEVIĐENO Požalio se na bol u stomaku, došao je u bolnicu, a doktori su se pitali: IMA LI KRAJA OVOME

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2019, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOSAD NEVIĐENO Požalio se na bol u stomaku, došao je u bolnicu, a doktori su se pitali: IMA LI KRAJA OVOME

Hirurzi su izvadili 38 metalnih predmeta iz stomaka Indijca, uključujući i ključeve, novčiće i SIM karticu.

Našli su i sečivo rezača za olovke i magnet, za koji se "zalepila" većina predmeta iz ove neobične zbirke.

U dve 45-minutne operacije u bolnici u Čenaju, 52-godišnjem muškarcu, poznatom samo kao Džajakumar, hirurzi su odstranili sve metalne predmete.

Oni tvrde da je pacijent, koji je psihijatrijski bolesnik, mogao da umre da nisu intervenisali.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Da predmeti nisu izvađeni na vreme, verovatno bi došlo do komplikacija, na primer, krvarenja u crevima i trovanja krvi, što bi na kraju dovelo do smrti - kaže dr A. R. Venkatesvaran iz Opšte bolnice "Radživ Gandi".

Pacijent je došao na magnetnu rezonancu glave zbog psihijatrijskog poremećaja, od koga se lečio tri godine. Na snimanju je došlo do tehničkih problema, a pacijent je osetio bolove u stomaku. Kada su ga poslali na skener, lekari su videli mnoštvo metalnih predmeta u njegovom stomaku.

Kako je saopšteno, Džajakumar je imao naviku da guta predmete, pa su mu u stomaku našli ključeve, novac, eksere i mnogo drugih metalnih predmeta, od kojih je najmanji imao dva centimetra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.