Izvor: B92, 16.Maj.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOS I ZAJEDNO ZA JUGOSLAVIJU U PONEDELJAK

Beograd -- Koalicija "Zajedno za "Jugoslaviju" i DOS sastace se u ponedjeljak, 20. maja, radi utvrdjivanja stavova oko Beogradskog sporazuma i njegovog usvajanja u Skupstini Jugoslavije- potvrdio je predsednik Veca republika Srdja Bozovic. On je rekao da ce Socijalisticka narodna partija insistirati na nacinu izbora poslanika u skupstinama Srbije i Crne Gore, usvajanja Ustavne povelje i funkcionisanja postojecih organa SRJ, kako bi bila izbegnuta "prevara".

Bozovic je najavio da ce crnogorski blok traziti da garanti Beogradskog sporazuma - EU i specijalni izaslanik Havijer Solana - kazu svoju rec.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.