DORIS BIZETIC RAZMISLJA POZITIVNO Ne dam da me bolest slomi

Izvor: medio.rs, 17.Dec.2015, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DORIS BIZETIC RAZMISLJA POZITIVNO Ne dam da me bolest slomi

Dors Bizetić Nigrin nedavno je otkrila da već 4 godine boliuje od multiple skleroze, kao i kako se bori protiv bolesti.

Ćerka kantaurtoa Borisa Bizetića je priznala da mnoge stvari radi sa naporom ali da neće dozvoliti bolesti da je slomi.

Kada mi se pojavila bolest gostovala sam u raznim emisjama. Dešavalo mi se da osetim slabost, smetali su mi refklektori, ali niko nije mogao  da nasluti da sam bolesna, priča Doris koja se trudi da misli pozitivno. Da to nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << prazne reči pokazala je kada je održala nastup u jednom beogradskom noćnom klubu.

"Sednem kada osetim da mi klecaju noge, a i grlo mi se brzo guši pa tako uvek imam vodu proed sebe", iskrena je pevačica kojoj je suprug Jozef najveća podrška u teškim trenucima. Podršku joj pruža i rođena sestra Anita, koja je uvek uz Doris.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.