DONETA ODLUKA: Evo u kojoj će školi dečak-ubica iz Ribnikara nastaviti školovanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2023, 14:26

DONETA ODLUKA: Evo u kojoj će školi dečak-ubica iz Ribnikara nastaviti školovanje

Osnovno obrazovanje je obavezno.

Ministarka prosvete prof. dr Slavica Đukić Dejanović kazala je da će učenik koji je počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, osnovno obrazovanje najverovatnije će završiti u školi "Dr Dragan Hercog".

Mediji su objavili da je nastavničko veće OŠ "Vladislav Ribnikar" već donelo odluku o isključenju ovog dečaka iz škole.

To ministarka nije mogla da nam potvrdi, ali je objasnila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da pretpostavlja da će nastavničko veće najverovatnije doneti ukor, što podrazumeva dalje školovanje u drugoj školi.

- Kako nije u poziciji da pohađa školu jer se nalazi u zdravstvenoj ustanovi, škola "Dr Dragan Hercog" je zadužena za takvu decu - kazala je ministarka prosvete prof. dr Đukić Dejanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.