DOMAR U ŠKOLI DEVOJČICU UHVATIO ZA STRAŽNJICU Šok odluka suda: Nije bilo vulgarnih namera, trajalo je manje od 10 sekundi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 15:36

DOMAR U ŠKOLI DEVOJČICU UHVATIO ZA STRAŽNJICU Šok odluka suda: Nije bilo vulgarnih namera, trajalo je manje od 10 sekundi (VIDEO)

Šok odluka suda napravila pravi haos.

Odluka suda u Italiji da oslobodi muškarca optuženog da je neprimereno dirao 17-godišnju devojku postala je predmet kritika u zemlji, piše danas nemačka agencija dpa.

Školski domar (66) je za stražnjicu uhvatio srednjoškolku na stepenicama, prema dnevnim novinama Corriere della Sera.

Sud u Rimu je muškarca oslobodio prošle nedelje jer je uznemiravanje trajalo "tek" manje od deset sekundi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stoji u novinskom izveštaju.

Odluka je izazvala javno negodovanje u Italiji.

Koristeći ključnu reč "#10secondi" korisnici društvenih mreža Instagram i TikTok objavljuju videe kako bi pokazali koliko dugo "palpata breve" (kratko pipanje) može trajati.

A post shared by LINDA.meiden (@linda_meiden)

Štoperica u videima meri deset sekundi dok ljudi gledaju u kameru i diraju intimne delove svojih tela. Italijanski glumac Paolo Kamili, poznat po ulozi u seriji "The White Lotus", snimio je prve videe, a zatim ga je u tome sledila influenserka Kiara Feragni.

A post shared by paolo camilli (@paolocamilli)

Incident se navodno dogodio u aprilu 2022. Učenica je rekla da se pela stepenicama kako bi otišla na nastavu i osetila da je neko stavio ruku na stražnjicu ispod donjeg veša na 5-10 sekundi.

Domar je kasnije priznao da je neprimereno dodirnuo devojku, stoji u izveštaju, ali tvrdio je da nije stavio ruku ispod njene odeće te da je to učinio "iz šale".

Sud ga je navodno oslobodio optužbi za polno nasilje jer sudije smatraju da njegov postupak nije bio zločin. Čin je trajao "nekoliko sekundi" i stoga je "nespretan, ali lišen vulgarnih namera", prema izveštaju.

Učenica je time bila užasnuta.

- To nije bila šala - barem ne za mene - kazala je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.