Izvor: Blic, 22.Nov.2019, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOMAĆINE, JESU LI OD ZLATA? Hit na pijaci u Beogradu: U ponudi imaju trešnje, a kada vidite cenu za kilogram ili komad, neće vam biti dobro! (FOTO)

Iako smo debelo ušli u drugu polovinu novembra i sve smo bliži kalendarskoj zimi, izgleda da je visoka temperatura obogatila i ponudu na pijacama. Naime, na pijaci na Novom Beogradu na tezgama su se pojavile, ni manje ni više, nego - trešnje. Međutim, ako ste ljubitelj ovog voća, spremite se da izdvojite enormnu svotu novca za njih!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HIT NA PIJACI U BEOGRADU! Čuveni Brka našao trešnje u NOVEMBRU, ali od cene vam NEĆE BITI DOBRO

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2019

Iako smo debelo ušli u drugu polovinu novembra i sve smo bliži kalendarskoj zimi, izgleda da je visoka temperatura obogatila i ponudu na pijacama...Naime, na pijaci na Novom Beogradu na tezgama su se pojavile, ni manje ni više, nego - trešnje. Međutim, ako ste ljubitelj ovog voća, spremite se da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.