DOMAĆIN VASILIJE IZ GORAČIĆA U ŠTALI ZATEKAO JEZIV PRIZOR: Strah od ovakvih stvari nastavlja da se širi selima Zapadne Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 10:31

DOMAĆIN VASILIJE IZ GORAČIĆA U ŠTALI ZATEKAO JEZIV PRIZOR: Strah od ovakvih stvari nastavlja da se širi selima Zapadne Srbije

Psi lutalice rastrgli stado ovaca i jagnjadi.

Pravi horor odigrao se u dragačevskom selu Goračići, kada su psi lutalice prvo napali, a zatim i rastrgli stado ovaca i jagnjadi. U domaćinstvu Stanković Vasijila, stado koje je brojalo deset ovaca i pet jagnjadi, sada je prepolovljeno, a ceo slučaj prijavljen je policiji.

- Nakon dolaska iz grada, ispred svoje štale zatekao sam nekoliko pasa lutalica, ali mi ništa nije ukazivalo da se na mom imanju dogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pravi krvavi pir. Kada sam ušao u štalu video sam prestravljene životinje i da ih nema dovoljno na broju. Kada sam otišao iza objekta video sam rastrgane tri ovce u predelu vrata i četvoro jagnjadi koje je takodje ubijeno. Tri psa koje sam zatekao napravili su mi veliku materijalnu štetu - kazao je agencijama, domaćin Vasilije iz Goračića.

On dodaje da je ceo slućaj prijavio nadležnim organima koji su izašli na teren i izvršili uviđaj.

Stigao je veterinar koji je konstatovao da su uginule i naredio da se nasradale životinje pokopaju, a pripadnici policije će u skladu sa procedurama razrešiti ovaj krvavi pir u mom domaćinstvu - zaključuje Stanković.

- Psi lutalice seju strah ne samo u dragačevskim, već i u većini sela na teritorijama drugih opština u Zapadnoj Srbiji. Najkrtičnija situacija je u Priboju gde u centralnom gradskom području psi lutalice danima unazad napadaju čak i ljude.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Psi lutalice seju strah u Zapadnoj Srbiji – prepolovili stado, a napadaju i ljude

Izvor: B92, 29.Maj.2023

Pravi horor odigrao se u dragačevskom selu Goračići, kada su psi lutalice prvo napali, a zatim i rastrgli stado ovaca i jagnjadi.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.