DOLIJAO I DRUGOOSUMNJIČENI ZA UBISTVO U SARAJEVU: Nakon hapšenja Marokanca u Beogradu, pao i muškarac u Prištini

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020, 17:06

DOLIJAO I DRUGOOSUMNJIČENI ZA UBISTVO U SARAJEVU: Nakon hapšenja Marokanca u Beogradu, pao i muškarac u Prištini

U Beogradu je juče uhapšen prvi osumnjičeni za ubistvo na Otesu, a reč je o državljaninu Maroka S.E.D. (31).

Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo saopštilo je danas da je policija u Prištini uhapsila osobu koja se dovodi u vezu sa ubistvom i dva pokušaja ubistva na području Ilidže.

Ovo je drugoosumnjičena osoba za ubistvo u sarajevskom naselju Otes, a uhapšeno je u blizini jedne devastirane kuće u naselju Emšir, na osnovu saznanja kantonalne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << policije, piše Srna. U saopštenju se navodi da je ovo rezultat direktne saradnje između policije Kantona Sarajevo i policije Srbije.

Istražioci Uprave policije MUP Kantona Sarajevo su više dana boravili na području Srbije ostvarujući direktnu i neposrednu saradnju sa Službom za borbu protiv organizovanog kriminala Uprave kriminalističke policije MUP-a Srbije.

U Beogradu je juče uhapšen prvi osumnjičeni za ubistvo na Otesu, a reč je o državljaninu Maroka S.E.D. (31/). Sumnja se da je sa još nekoliko osoba učestvovao u ubistu Jasmina Berovića 17. novembra. Berović je ubijen, a teške povrede zadobio je Tarik DŽamalija, čije je zdravstveno stanje stabilno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.