DOLIJAO CRNOGORSKI PABLO ESKOBAR: Uhapšen vođa jednog od najvećih svetskih narko kartela

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2017, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOLIJAO CRNOGORSKI PABLO ESKOBAR: Uhapšen vođa jednog od najvećih svetskih narko kartela

Međunarodni kriminal

Podgoričanin Vaso Ulić (57) uhapšen je nešto posle 14 sati, zbog sumnje da je umešan u međunarodni šverc droge, saopšteno je iz vrha crnogorske policije.

Hrvatska policija INTENZIVNO traga za mladićem koji se sumnjiči za ubistvo u Splitu! (FOTO)

Inspektori Odseka za borbu protiv droge i krijumčarenja su stavili lisice na ruke Uliću.

Ulića su australijski mediji pre dve godine označavali kao vođu jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od najvećih svetskih narko-kartela, tvrdeći da se taj kartel bavi švercom tona heroina, kokaina, metamfetamina i kanabisa.

Australijski mediji tada su tvrdili da su baze te svetske kriminalne grupe, koja se bavi i švercom oružja i pranja novca, u Crnoj Gori, Španiji i Holandiji.

Ulić je tada kazao da "živi slobodno" i da bi "voleo da vidi dokaze australijske policije". Njega su australijski mediji nazivali novim Pablom Eskobarom.

Da podsetimo, Ulić je 2015. godine zapretio tužbom protiv glavnog autora teksta Čarlsa Miranda iz "Njuz korpa":

- Moraće da dokaže i pokaže ta poverljiva dokumenta o kojima, evo, bruji pola sveta, kao i navodne procene australijske savezne policije kako tobože moja krimi grupa funkcioniše. Voleo bih da znam gde je "pala" ta droga i ko je sve umešan u taj posao. Pitanje je da li bih uopšte bio živ. Godinama sam u Podgorici, tako da ne bi bio problem crnogorskoj policiji da reaguje, ali ni Evropolu, pa ni pripadnicima BIA.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Crnoj Gori uhapšen Vaso Ulić zbog medjunarodnog šverca droge

Izvor: Beta, 29.Avg.2017

Podgoričanin Vaso Ulić uhapšen je danas zbog sumnje da je umešan u medjunarodni šverc droge, nezvanična su saznanja podgoričkih medija koji se pozivaju na izvore iz vrha policije.Ulića su australijski mediji pre dve godine označili vodjom jednog od najvećih svetskih narko-kartela, tvrdeći...

Nastavak na Beta...

Uhapšen Podgoričanin osumnjičen da je umiješan u međunarodni šverc droge

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Avg.2017

Podgoričanin Vaso Ulić (57) uhapšen je u utorak zbog sumnje da je umiješan u međunarodni lanac šverca droge, nezvanično je potvrđeno portalu Antena M. Ulića, kojeg su prije dvije godine australijski mediji nazivali vođom jednog od najvećih svjetskih narko-kartela, priveli su oko 14 sati inspektori...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.