DOLIJALA NA GRANICI: Uhapšena žena po Interpolovoj poternici iz Beograda, pala u Crnoj Gori - evo ZBOG ČEGA SU JE JURILI

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 10:58

DOLIJALA NA GRANICI: Uhapšena žena po Interpolovoj poternici iz Beograda, pala u Crnoj Gori - evo ZBOG ČEGA SU JE JURILI

Uprava policije Crne Gore saopštila je danas da je Granična policija, na prelazu Debeli Brijeg, uhapsila osobu koju potražuje beogradska kancelarija Interpola.
Uhapšena je , koju Beograd traži radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od tri godine zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje promet opojnih droga u saučesništvu.
Lice će danas biti sprovedeno sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici, dodaje se u saopštenju....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.