DOLAZIM KAO DEČAK DA UPOZNAM TU DEVOJKU KOJU JE**EŠ Nastavlja se suđenje Goranu Abdulovu, isplivali novi detalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 18:45

"DOLAZIM KAO DEČAK DA UPOZNAM TU DEVOJKU KOJU JE**EŠ" Nastavlja se suđenje Goranu Abdulovu, isplivali novi detalji

Nastavljeno suđenje.

Suđenje Goranu Abdulovu (34), transvestitu zvanom Jovana Transica, koji je optužen da je 2018. sa sedam uboda nožem ubio ljubavnika Marka Radovića, nastavljeno je juče u Višem sudu u Beogradu čitanjem poruka koje je optuženi slao žrtvi neposredno pred zločin.

Abdulov je izjavljivao ljubav Radoviću i zahtevao da dođe kod njega i da imaju seksualni odnos. Radović mu je uglavnom odgovarao da ne dolazi, pravdajući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da nije kod kuće ili da ima posla, ali optuženi nije odustajao.

- Koga, bre, ti lažeš! Dolazim kao dečak da upoznam tu devojku koju je*eš! Ako te vidim s njom, poješću je - napisao je Abdulov.

- Ne možeš doći večeras. Za vikend možeš - odgovorio mu je pokojni Marko, na šta je Abdulov napisao:

- Ma nemoj, nisam ja na baterije! Dolazim večeras kao muško, ali da mi obećaš seks - insistirao je Abdulov.

Transvestit optužen za ubistvo studenta iz BiH Goran Abdulov nasmrt izbo Marka Radovića u unajmljenom stanu u...

Posted by CRNA Hronika BIH on Saturday, September 8, 2018

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.