DOKTORKA GRUJIČIĆ O MIKI ALEKSIĆU: Ovaj slučaj nije usamljen, ima još mnogo manipulanata!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2021, 10:55

DOKTORKA GRUJIČIĆ O MIKI ALEKSIĆU: Ovaj slučaj nije usamljen, ima još mnogo manipulanata!

Uvek mora da postoji interakcija između dece, roditelja, škole, vaspitača i drugih

Doktorka Danica Grujičić komentarisala je danas slučaj zlostavljanja u školi glume profesora Miroslava Mike Aleksića. Ona je istakla da, nažalost, ovaj slučaj nije usamljen i da u društvu postoji mnogo manipulanata koji upravljaju životima mladih ljudi.

Doktorka Grujičić je rekla da roditelji uvek moraju da znaju šta im dete radi i da znaju da prepoznaju ako mu se nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dešava.

Ona je kao važnu ulogu u odrastanju devojčica istakla očinsku figuru.

- Važno je da otac bude zaštitnik devojčice… Važno je da tatina princeza zna da je tata tu za nju - istakla je Grujičić i upitala kako je moguće da neko uopšte zabrani ulazak roditeljima negde gde njihovo dete ide.

Profesorka je istakla da uvek mora da postoji interakcija između dece, roditelja, škole, vaspitača i drugih.

- Nastavnici isto moraju da skrenu pažnju roditeljima, neophodna je interakcija -istakla je doktorka.

Ona je poručila mladima da nemaju bolje prijatelje od svojih roditelja i pozvala ih da kada se nađu u problemu to i podele sa članovima porodice. Doktorka Grujičić je rekla da podržava da se zlostavljanje prijavi odmah, a roditeljima je poručila da vode računa o svojoj deci.

Beogradski profesor glume Aleksić je u subotu uhapšen pod sumnjama da je silovao, do tog trenutka, pet nekadašnjih polaznica škole "Stvar srca" koju je držao, od kojih je prva prijavu podnela poznata glumica Milena Radulović.

Miroslav Mika Aleksić je izveden pred Više javno tužilaštvo, u kome je negirao sve optužbe i istakao da je "u šoku" zbog situacije u kojoj se našao. Određen mu je pritvor od 30 dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.