DOKTOR ĐERLEK IMA JOŠ JEDNO ZADUŽENJE: Svima nam je drag, ali penzioneri će ga od sad i obožavati 

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2021, 16:11

DOKTOR ĐERLEK IMA JOŠ JEDNO ZADUŽENJE: Svima nam je drag, ali penzioneri će ga od sad i obožavati 

Zadatak Radne grupe je da usmerava i usklađuje organizaciju skladištenja i distribuciju

Vlada Srbije i zvanično je obrazovala Radnu grupu za organizaciju skladištenja i distribuciju vitaminskog paketa u Srbiji, na čijem čelu je državni sekretar u Ministarstvu zdravlja doktor Mirsad Đerlek, objavljeno je u najnovijem Službenom glasniku.

vitaminskog paketa. To podrazumeva organizaciju isporuke u centralni magacin, organizaciju skladištenja i nadgledanje uparivanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proizvoda po mesečnim dozama u odnosu na pakovanje proizvoda i pakovanje doze gde bi u svakom paketu bile upakovane količine tri proizvoda u dozi za dva meseca.

Đerlek je na čelu i nacionalnog tima za imunizaciju. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavio je danas na svom Istagram profilu vitamine koje će država pokloniti penzionerima.

- U ovoj kesi se nalazi ono što treba da dobijete od svoje države jer ste to zaradili, mnogo toga izgradili i sve napravili u državi što smo mi nasledili. Cink, vitamin D3, C vitamin za jačanje organizma i imuniteta - naglasio je Vučić u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.