DOKTOR ACA NAĐEN IZBODEN! Sinovi pronašli beživotno telo u kolima, NJEGOVI PACIJENTI NE MOGU DA DOĐU SEBI

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 18:10

DOKTOR ACA NAĐEN IZBODEN! Sinovi pronašli beživotno telo u kolima, NJEGOVI PACIJENTI NE MOGU DA DOĐU SEBI

Narod šokiran.
Juče popodne je u svom vozilu pronađen doktor Aco T. sa više uboda nožem na telu u neposrednoj blizini fabrike 'Železara'. Njegovo telo pronašli su sinovi, koji su krenuli da ga traže jer se nije vratio kući. Hitna medicinska pomoć je potvrdila njegovu smrta javni tužilac je naložio da se njegovo telo preda na obdukciju.
Portal "Faktor" je danas bio na terenu među meštanima naselja Železara. Veliki broj njih bili su lično pacijenti lekara, koji je, iako je bio pred penzijom, bio vrhunski lekar. On je već bio zvanično u penziji, ali je nastavio da radi sa kolegomObično je radio drugu smenu, imao je veliki broj pacijenata. Bio je odličan za...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.