DOKLE VIŠE?! Demonstanti BLOKIRALI saobraćaj i zgradu RTS-a!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2017, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOKLE VIŠE?! Demonstanti BLOKIRALI saobraćaj i zgradu RTS-a!

Opet divljaju

Demonstranti koji su večeras 26. put izašli na ulice kako bi protestovali zbog nezadovoljstva izbornim rezultatima opozicije koja je udružena osvojila manje od 45 odsto glasova biračkog tela, blokirali su zgradu RTS-a.

Iako nikad malobrojniji, oni su se okupili oko zgrade Javnog servisa i uspeli da blokiraju ulaz i saobraćaj u Takovskoj ulici.

Njihova današnja "šetnja" iznova je pokazala slabosti "samoorganizovanog" protesta koji je propao i pre nego što je počeo - sa više od sat vremena zakašnjenja. Uzrok tome je nedovoljan broj učesnika, a više o tome čitajte klikom OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.