DOKAZ TORTURE, KUMA SE IZLANULA: Jelena je pred smrt htela da pobegne u Sigurnu kuću!

Izvor: Press, 16.Nov.2017, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOKAZ TORTURE, KUMA SE IZLANULA: Jelena je pred smrt htela da pobegne u Sigurnu kuću!

Na to ukazuje izjava Vere Vukomanović, kume porodice Marjanović, koja je odmah posle Jeleninog ubistva policajcima i novinarima rekla da su nesrećnu pevačicu tražili u Sigurnoj kući.
Postavlja se pitanje zašto bi Marjanovići uopšte tražili Jelenu u ustanovi za žrtve porodičnog nasilja? Osim ako ona sama pre toga nije govorila da će tamo potražiti zaštitu. Kuma Vera je od početka bila najveća >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << podrška Marjanovićima i sve vreme ih je zdušno podržavala, tvrdeći da za Jelenino ubistvo 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči ni slučajno nije kriv njen suprug Zoran, niti bilo ko od njegove porodice.
Međutim, Vukomanovićeva se u aprilu prošle godine, nakon pronalaska Jeleninog tela u kanalu pored nasipa, svesno ili nesvesno izlanula i rekla: - Ne možemo da verujemo da neko kaže da nismo odmah zvali policiju nakon što je Jelena nestala na nasipu. Ja sam ih lično zvala, a Zoran je s Jeleninom slikom otišao u sedište beogradske policije.
Zvali smo i Sigurnu kuću i prijatelje i poznanike iz svih mogućih ustanova za koje smo verovali da bi bili od pomoći. Kuma Vera je, takođe, uvek isticala da su Zoran i Jelena bili u velikoj ljubavi. Međutim, ako je to stvarno tako, zašto je onda pominjala Sigurnu kuću kao adresu kojoj su se obratili u potrazi za nestalom ženom? 
Osim toga, svedočenje kume Vere u oktobru u tužilaštvu izazvalo je veliko pometnju u istrazi protiv Marjanovića, iako je evidentno da je ona pokušala da mu da alibi. Kako se moglo čuti, Vukomanovićeva je tvrdila u Višem tužilaštvu da se upravo ona poslednja čula sa Jelenom uoči ubistva, na taj dan u 16.42. Međutim, nije jasno kako se čula sa Jelenom kada je potraga za njom, prema Zoranovim tvrdnjama, tada već uveliko bila u toku.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

ŽRTVA PORODIČNOG NASILJA: JELENA MARJANOVIĆ pre ubistva htela da pobegne u SIGURNU KUĆU?!

Izvor: RTV Pink, 17.Nov.2017, 12:42

Vera Vukomanović rekla da su Marjanovići odmah posle nestanka Jelenu tražili i u ustanovi za žrtve porodičnog nasilja. Postavlja se pitanje zašto bi zvali Sigurnu kuću, osim ako im sama Jelena pre toga nije rekla da će se tamo skloniti?!

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.