DOKAZ DA MATEJ NIJE UPAO U REKU? Osvanuo video snimak koji menja tok potrage za nestalim Splićaninom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2022, 18:46

DOKAZ DA MATEJ NIJE UPAO U REKU? Osvanuo video snimak koji menja tok potrage za nestalim Splićaninom (VIDEO)

Potraga za nestalim Splićaninom Matejem Perišem (27) ne staje već mesec i po dana, ali novih informacija o mladiću nema.

Iako njegovi najbliži ne gube nadu, kako vreme prolazi šanse da je on živ su sve manje, a sve je izglednije da je 30. decembra 2021. godine na Sava promenadi u Beogradu sišao u ledenu reku.

Na Jutjubu se pojavi snimak gde momci nezavisno od policije odlaze isperd kluba gde je momak poslednji put viđen. Tvorci snimka su snimili okolinu, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i zaštitnu ogradu koje je pre svega jako visoka, plus nakon ograde ima još jedan delić betona koji Matej ako je pao preko ograde nije mogao da izbegne i direktno padne u reku.

Tokom celog videa, momak objašnjava kako nije moguće da je mladić upao u hladnu Savu koja se u trenutku kretala brzinom od 10 kolometara na čas, dok je temperatura vode iznosila oko 4 stepena.

Opsežna istraga MUP-a traje već skoro mesec dana, a svi se nadaju pozitivnim ishodu i da se momak pronađe živ i zdrav.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.