DOKAZ DA JE BLOKADA POLITIČKA! Dragan Đilas uslikan na protestu lažnih ekologa, nastavlja sa ugnjetavanjem Beograđana! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2021, 15:57

DOKAZ DA JE BLOKADA POLITIČKA! Dragan Đilas uslikan na protestu lažnih ekologa, nastavlja sa ugnjetavanjem Beograđana! (FOTO)

Sad je sve jasnije

Đilas koji je opustošio grad Beograd, nastavlja sa blokiranjem kretanja građana, a šacica ljudi ugnjetava građane Beograda, grad od dva miliona stanovnika.

Da je blokada Srbije politička se odavno znalo, a sada je i stigla potvrda.

Dragan Đilas prisutan je na protestu, gde zajedno sa svojim lažnim ekolozima blokira grad i ugrožava slobodu kretanja Beograđanima. U društvu Dragana Đilasa našla se i njegova koleginica Marinika Tepić.

Đilasov dolazak danas tumači se kao pokušaj politizacije protesta, ali i pokušaj da prikupi politički poene i izvuče političku korist za sebe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.